Izjava o privatnosti


Poštujemo Vašu privatnost i sve privatne podatke tretiramo uz maksimalnu diskreciju i brigu. Prilikom pristupanja ovoj stranici, identifikacija i sa njom povezani podatci (uključujući IP adresu, datum, vreme), se nalaze na našem serveru. Ovi podatci su korišćeni isključivo u interne statističke svrhe i zbog toga su anonimni. Pomažu nam kako bi prilagodili informacije na našim internet stranicama posebnim potrebama naših klijenata. Podatke nikada ne dajemo trećem licu.

Osobne informacije (kao što je ime ili e-mail adresa) koje smo primili prilikom kontaktiranja putem e-maila, korištene su isključivo za korespondenciju, kako bi Vam pružili tražene informacije. Nećemo prodavati, trgovati ili iznajmljivati informacije trećem licu.Molimo Vas, imajte na umu da je nemoguće garantovati da podatci, preneseni putem interneta, neće biti čitani ili izmenjeni od strane trećeg lica. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za ovu informaciju, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.


Pravne napomene


Iako se trudimo da osiguramo da sva informacija na web stranici je tačna i aktuelna, nemoguće je garantovati da je to uvek moguće. Ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve informacije koje mogu biti zastarele, pogrešne ili propuste. Informacije su podložne promenama bez najave. Molimo Vas, kontaktirajte nas za najaktualnije informacije. Ne možemo preuzeti odgovornost ili obavezu za neodgovarajuće operacije i /ili dostupnost ove web-stranice. Ukoliko imate pitanja vezana za gore navedeno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.


Obaveštenje o autorskim pravima


© Husse Srbija sva prava zadržana.
Osim ako nije drugačije navedeno, sav materijal na ovim stranicama zaštićen je autorskim pravima. Materijal sadržan na ovim stranicama ne sme se preuzimati ili kopirati bez pismene dozvole relevantnih vlasnika autorskih prava. Svi zaštitni znakovi i robne marke vlasništvo su njihovih dotičnih vlasnika.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi ovog, molimo ne oklevajte da nas kontaktirate.

Shopping kolica

Vaša kolica su prazna.
 
Vaš poštanski broj

Svedočenja

Šta kupci govore o Husse:


TONČEV JOVANA
:


Od nedavno sam pocela da svome psu dajem Husse hranu Optimal mini.  ....
Pročitajte više>

MIRJANA KRAMER
:

Cupka je moj prvi i jedini pas  rase maltezer udomljena  sa  7 meseci sada ima 4 godine. Kao i svaki pas  najradije  ce jesti ....
Pročitajte više>

Visnja Bogdanovic

Poštovani,

 

Želim sa vama da podelim iskustva povodom ishrane svog psa hranom "Husse".

Moj mladi patuljasti šnaucer se do ...

Sarađujte sa nama

  • Postanite Husse član
  • Postanite Husse franšizer
  • Postanite Husse distributer