Novosti

<< < 1 2 > >>
 

POSETITE NAS NA MEDJUNARODNOJ IZLOŽBI PASA SVIH RASA 60. CACIB BEOGRAD

Dana 05.03.2017. u hali 4 i hali 1 Beogradskog sajma se održava medjunarodna izložba pasa svih rasa na kojoj je prijavljeno 1090 pasa i koji će se takmičiti u 10 FCI grupa. Na toj izložbi HUSSE učestvije kao organizator i generalni sponzor. Kao što se od nas očekuje, spremili smo niz iznenadjenja, a više informacija možete dobiti direktno na štandu. Na dan izložbe svim posetiocima će biti omogućen popust od 20% na ceo Husse asortiman. Takodje smo obezbedili live strim prenos koji može da se prati na našoj web stranici i web stranici kinolođkog saveza Srbije.
Dodjite da se družimo i kvalitetno provedemo nedelju!!!
VIDIMO SE!!!
 

POSETITE NAS NA MEDJUNARODNOJ IZLOŽBI PASA SVIH RASA 59. CACIB BEOGRAD

Dana 04.12.2016. u hali 4 Beogradskog sajma se održava medjunarodna izložba pasa svih rasa za koju je prijavljeno 1087 pasa i koji će se takmičiti u 10 FCI grupa. Na toj izložbi HUSSE učestvije kao organizator i kao što se od nas očekuje, spremili smo niz iznenadjenja. Na dan izložbe svim posetiocima će biti omogućen popust od 20% na ceo Husse asortiman. Nagradićemo 3 naša korisnika sa pakovanjima od 15, 7 i 2 kg suve hrane superpremijum kvaliteta po izboru korisnika . Takodje smo obezbedili live strim prenos koji može da se prati na našoj web stranici i web stranici kinolođkog saveza Srbije.
Dodjite da se družimo i kvalitetno provedemo nedelju!!!
VIDIMO SE!!!
 

NOVO..NOVO..NOVO...NOVO... OPUS LYNX GRAIN FREE ZA MAČKE

Opus Lynx (piletina i krompir) je kompletna hrana za mačke: formula bez žitarica  bogata proteinima životinjskog porekla, inspirisana ishranom divljeg Risa
                                 više>>>
 

Posetite nas na noćnoj izložbi CAC Darosava

Dana 27.08.2016.god.sa početkom u 18h održaće se noćna nacionalna izložba pasa svih rasa CAC DAROSAVA. Pravdu će deliti sedam sudija podeljenih po ringovima koji se nalaze na terenima za male sportove u okviru osnovne škole. Organizator se potrudio sa bogatim fondom nagrada koji je obezbedio u saradnji sa nama. Mi smo odlučili da odobrimo popust od 20% svim prisutnima na ceo Husse asortiman.

Učesnicima želimo puno uspeha, sudijama lak posao, organizatorima izložbu bez problema a svima nama jedno lepo druženje.

VIDIMO SE !!!

 

Dobrodošli u našu novu internet trgovinu

Pretražujte po našoj ažuriranoj internet trgovini i saznajte više o našim proizvodima i uslugama! Izgled naše internet stranice je nov ali visokokvalitetni proizvodi i usluga ostaju nepromjenjeni.

 

NOVO..NOVO..NOVO...NOVO... OPUS OCEAN GRAIN FREE

Opus Ocean (losos i krompir) je kompletna hrana. Bez boja, aditiva, glutena i žitarica. Pogodna za pse čiji vlasnici preferiraju formulu bez žitarica na bazi lososa i krompira. Proizvod sadrži pažljivo odabrane sastojke najvišeg kvaliteta. Takodje je primerena za pse sa osetljivim digestivnim sistemom.
                              više >>>

 

Lamm & Ris Valp / Antialergijska lako varljiva hrana za pse u razvoju s osetljivim varenjem

Novi Lam & Ris Valp je super premium proizvod bez glutena, sastavljen iz lako varljivih sastojaka primerenih za pse u razvoju sa osetljivim varljivim sistemom. Upotrebom ove hrane smanjujete mogućnost pojave alergija, koje su moguće pri konzumiranju druge hrane.
Lamm & Ris Valp sadrži dodatne sastojke i vitamine, ne sadrži kolorante i konzervanse. Za više informacija o ovom proizvodu kontaktirajte Vašeg lokalnog Husse distributera ili na sledecem linku više >>>
 

KATTMALT / Ukusan dodatak prehrani za mačke koja reguliše metabolizam

Novi proizvod Kattmalt je dopunska hrana za mačke koja pomaže pri regulisanju metabolizma.
Slad i specifična struktura masti smanjuju rizik skupljanja klupka dlaka te smanjunju nepotrebno povraćanje dlaka.
                                   više >>>
<< < 1 2 > >>

Shopping kolica

Vaša kolica su prazna.
 
Vaš poštanski broj

Svedočenja

Šta kupci govore o Husse:


TONČEV JOVANA
:


Od nedavno sam pocela da svome psu dajem Husse hranu Optimal mini.  ....
Pročitajte više>

MIRJANA KRAMER
:

Cupka je moj prvi i jedini pas  rase maltezer udomljena  sa  7 meseci sada ima 4 godine. Kao i svaki pas  najradije  ce jesti ....
Pročitajte više>

Visnja Bogdanovic

Poštovani,

 

Želim sa vama da podelim iskustva povodom ishrane svog psa hranom "Husse".

Moj mladi patuljasti šnaucer se do ...

Sarađujte sa nama

  • Postanite Husse član
  • Postanite Husse franšizer
  • Postanite Husse distributer